Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Η επιτροπή του Δήμου Σητείας αποφάσισε να μη γίνει προσφυγή ...αντί το δημοτικό συμβούλιο!!!


3 σχόλια:

  1. Με συγχωρείς, πιασμένοι είναι, και εάν όχι όλοι, έχει κάτι φρούτα η λίστα... Τι να σου πω... Αν τους ξέρεις, θα ξέρεις. Αλλά αυτά να μελετήσουμε κλπ... Να τους στείλεις την επιστολή μου στον Απόστολο Γκλέτσο.

    http://archaeopteryxgr.blogspot.gr/2011/11/blog-post_8669.html

    Όχι ότι τους νοιάζει.. Το ΜΟΝΟ που τους νοιάζει είναι πως θα κάνουν την εξυπηρέτηση χωρίς να φάνε πολλές λεμονόκουπες (έχει ένα δύο σοβαρούς, αλλά έχει και σαπάκια...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A καλά, εδώ σε μας (στη χρυσοφόρο Χαλκιδική) αποφασίζει και γνωμοδοτεί μόνος του ο Δήμαρχος αντί για το Δημοτικό Συμβούλιο! Χρήστο Πάχτα τον λένε, αν σας λέει κάτι...


    Με το 19510/28.09.2011 έγγραφο το Δασαρχείο ζητούσε τη «Γνωμοδότηση του Δήμου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ για την παραχώρηση δημοσίων δασών για την υλοποίηση των έργων α) "Μεταλλευτικές-Μεταλλουργικές Εγκαταστάσεις Μεταλλείων Κασσάνδρας" και β) "Απομάκρυνση, καθαρισμός χώρου παλαιών τελμάτων Ολυμπιάδας" … όπως αυτά εγκρίθηκαν με την ΚΥΑ 201745/26.07.2011…».

    Ο Δήμος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ στον οποίο απευθύνεται το Δασαρχείο είναι φυσικά το Δημοτικό Συμβούλιο, που είναι το μόνο αρμόδιο όργανο για να γνωμοδοτήσει για την παραχώρηση δασών στα διοικητικά όρια του Δήμου. Ο Χρήστος Πάχτας προφάνως θεώρησε "παρακινδυνευμένο" να θέσει το θέμα στο ΔΣ. Έτσι το απέκρυψε για έξι ολόκληρους μήνες, σε συμπαιγνία με την Πρόεδρο του ΔΣ Ελένη Καραστέργιου, η οποία ενώ γνώριζε το έγγραφο δεν το έφερε σαν θέμα στις έξι συνεδριάσεις του ΔΣ από τις 28.09.2011 μέχρι τις 13.03.2012.

    Με το έγγραφο 7171/13.03.2012 ο Δήμαρχος Χρήστος Πάχτας ως Δήμος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ «γνωμοδοτεί θετικά» για την Παραχώρηση Δημοσίων δασών προς υλοποίηση των έργων που αναφέρονται στο έγγραφο του Δασαρχείου «όπως αυτά εγκρίθηκαν με την ΚΥΑ 201745/26.07.2011».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προχτές επισκέφτηκα το πανέμορφο οροπέδιο του Χαντρα.
    Τρόμαξα βλέποντας το υφιστάμενο αιολικό σταθμό ανάμεσα στα μεσαιωνικά χωριά Ετια και Βοιλα να επεκτείνεται συνεχώς. Κάτι νεαροί τουρίστες κουνούσαν επικριτικά το κεφάλι τους. Έβγαλαν απο τη τσάντα τη φωτ μηχανή και εψαχναν για ωρα μια κατάλληλη γωνία να φωτογραφήσουν το Βοιλα χωρίς να μπει στο κάδρο κάποια τεράστια ανεμογεννήτρια. Ματαια. Τελικά τα μάζεψαν κι έφυγαν.

    Για μια ακόμη φορά συνειδητοποίησα οτι οι ΑΠΕ πρέπει να είναι κάπου καλά κρυμμένες και σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους η να μη στήνονται καθόλου.
    Στη Σητεία υπάρχουν περιοχές απο τις οποίες μπορείς τα δεις ταυτόχρονα και τους 5 αιολικούς σταθμούς που λειτουργούν στην επαρχία. Αυτό είναι απαράδεχτο.
    - Νικολης -

    ΑπάντησηΔιαγραφή